Vi har Danmarks bedste priser på fliserens

INGEN GEBYRER

Ingen skjulte gebyrer men fuld gennemsigtighed.

Om Aktivrens

Aktiv Rens ApS er en mindre virksomhed. Vores mål er ikke at blive de største på markedet, men at kunne tilbyde gode priser og yde den bedste service til vores kunder. Vi sætter en ære i at løse den opgave, vi får stillet bedst muligt og til en pris, hvor alle kan være med. Vores primære fokusområder er indenfor:

  • Fliserens
  • Facaderens
  • Algebehandling

Vi kører hovedsageligt kun på Sjælland med fliserens. Vi udfører opgaver for både erhverv og private. Ring og få et tilbud. 29 29 29 14

BLIV RINGET OP

Få mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

R

SERVICEAFTALE

Til både fliser og facader anvender vi imprægnering, som forsegler overfladen og er diffusionsåben. Det er imprægneringen som sikre, at alger og mos ikke kan binde på overfladen. Opretter du en serviceaftale med os, garantere vi, at du fremover ikke skal bekymre dig om alger, flisepest og mos de steder vi har behandlet.

Serviceaftalen finder du ikke til en bedre pris end hos AktivRens, og du slipper for besværet med vedligeholdelsen af dine ydre arealer.

R

FLISERENS PRISER

Aktivrens har med garanti branchens laveste priser. Finder du det billigere andetsteds matcher vi prisen på fliserens. Det kan blive dyrt ikke at vedligeholde sine udearealer. Omvendt er prisen for en algebehandling og fliserens ikke særlig dyrt. Vi oplyser altid den fulde pris inklusiv moms og uden skjulte gebyrer.

Hos os kan du være sikker på, at din regning ikke indeholder overraskelser, og der er fuld gennemsigtighed fra start til slut. Ring eller skriv til os i dag, og få et gratis og uforpligtende tilbud på fliserens, hvor alt er inkluderet i prisen.

R

GRATIS FLISERENS

Går du med tanker om at få renset dine fliser, så tilbyder AktivRens gerne en GRATIS fliserens.

Det indebærer, at vi kommer ud og renser et mindre areal af dine fliser, så du selv kan se, hvor flot resultatet kan blive. Vi har indkøbt specielle maskiner som renser skånsom, men grundigt og det giver et rigtig flot resultat på fliserens.