Vi har de bedste priser

Ring i dag på tlf 29 29 29 14

INGEN GEBYRER

Ingen skjulte gebyrer men fuld gennemsigtighed.

Når du har brug for fliserens, facaderens og algebehandling til den bedste pris med den bedste service!

Alger er en af de største udfordringer for husejere – selv om algerne i sig selv kun er mikroskopiske. De sætter sig på alle overflader af sten og træ, hvor de effektivt afkorter levetiden af både facade, terrasse og belægning. Hos Aktiv Rens kan vi aktivt og effektivt fjerne algerne og behandle overfladerne, så det bliver sværere for algerne at komme igen. Læs mere om firmaet bag og hvorfor vi ikke er vilde med at vokse alt for meget!

Alger er små mikroskopiske, encellede planter, der kommer flyvende med vinden, og sætter sig på tag, facade, terrasse og alle former for belagte arealer, så snart du er færdig med at etablere dem. Derfra breder de sig hurtigt, og gør du ikke noget ved problemet, giver de snart grobund for større vækster, ligesom de effektivt holder på fugten. Begge dele er med til at forkorte levetiden af både facade, terrasse og belægning. For når vinteren kommer, skaber fugten frostsprængninger. Samtidig kan fugten – og rødderne fra større planter – trænge ind i eller ned under den flade, som algerne sidder på og skabe andre former for alvorlige fugt-, mug- og skimmelskader.

Aktiv Rens sætter en effektiv stopper for algerne

Hos Aktiv Rens har vi specialiseret os i algerens og algebehandling på facader, terrasser og fliser. Vi fjerner effektivt algerne med en mekanisk renseproces og discinficerer efterfølgende overfladen, så alle algerester slås dræbes. Vi fjerner pt. ikke alger på tage. Samtidig kan du vælge at få foretaget en imprægnering af overfladen. Imprægneringen forsegler overfladen med en diffusionsåben, nanoteknologisk membran, der gør det nemmere for vand og fugt at løbe væk eller fordampe. Derved får alger og mos sværere ved at få gode vækstbetingelser og udvikle sig igen på overfladen. På den måde slipper du for de kedelige følgevirkninger, der oftest afkorter levetiden af facader, terrasser og belægningsarealer med mange år.

Vi går bevidst efter at være en mindre virksomhed

Hos Aktiv Rens koster algerens og algebehandling langt mindre, end du forventer eller ser af priser andre steder. Samtidig får du en rigtig god og meget personlig oplevelse og service hele vejen – uanset hvor stort eller lille et areal, du skal have renset for alger. Vi sætter nemlig en ære i, at løse den opgave vi får stillet på den bedst mulige måde til en pris, hvor alle kan være med. Samtidig gør vi alt for at skabe den bedste oplevelse ved at bruge os, og går gerne de ekstra meter, der skal til, for at give dig den absolut bedste service. Det er også derfor, vi bevist går efter at forblive en mindre virksomhed. For vores erfaring siger os, at de mest dedikerede medarbejdere, der går efter at give kunderne den bedste service, oftest findes i de små virksomheder. Her er de ikke bare er en ansat ud af mange langt nede i hierarkiet. Omvendt kan de heller ikke gemme sig bag et lag af mellemledere og firmaets politikker, hvis de får lavet noget forkert. I stedet gør de sig mere umage og går efter at give kunderne den bedste oplevelse – hver gang!

Vi kører over hele Sjælland – med serviceaftale

Aktiv Rens udfører algebehandlinger, flise- og facaderens for både erhverv og private – hovedsageligt på hele Sjælland. Vi du have syn for sagen, inden du bestiller flise- eller facaderens, tilbyder vi gerne at prøvebehandle et mindre areal. Så bliver du hurtigt overbevist om, hvor effektivt det er! Udover algerens og -behandling tilbyder vi sammen med imprægnering også serviceaftaler til både fliser og facader. Serviceaftalen sikrer dig mod, at der opstår alger, flisepest eller mos på de steder, hvor vi har imprægneret. Derved slipper du for grimme udearealer og overflader, ligesom du sikrer en længere levetid for de imprægnerede områder. Så vil du have den bedste pris og kundeoplevelse på en effektiv algefjernelse, skal du kontakte os allerede i dag. Enten via kontaktformularen her på siden, ved at ringe på telefon 29 29 29 14 eller sende en mail til kontakt@aktivrens.dk. Vi svarer alle ugens dage – se vores åbningstider her!

BLIV RINGET OP

Få mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

R

SERVICEAFTALE MED 10 ÅRS GARANTI

Til både fliser og facader anvender vi imprægnering, som forsegler overfladen og er diffusionsåben. Det er imprægneringen som sikre, at alger og mos ikke kan binde på overfladen. Opretter du en serviceaftale med os, garantere vi, at du fremover ikke skal bekymre dig om alger, flisepest og mos de steder vi har behandlet.

R

FLISERENS PRISER

Det kan blive dyrt ikke at vedligeholde sine udearealer. Omvendt er prisen for en algebehandling og fliserens ikke særlig dyrt. Vi oplyser altid den fulde pris inklusiv moms og uden skjulte gebyrer.

Hos os kan du være sikker på, at din regning ikke indeholder overraskelser, og der er fuld gennemsigtighed fra start til slut. Ring eller skriv til os i dag, og få et gratis og uforpligtende tilbud på fliserens, hvor alt er inkluderet i prisen.

R

GRATIS FLISERENS

Går du med tanker om at få renset dine fliser, så tilbyder AktivRens gerne en GRATIS fliserens.

Det indebærer, at vi kommer ud og renser et mindre areal af dine fliser, så du selv kan se, hvor flot resultatet kan blive. Vi har indkøbt specielle maskiner som renser skånsom, men grundigt og det giver et rigtig flot resultat på fliserens.