Vi dækker hele sjælland

Ring på 29 29 29 14

For en uforpligtede samtale.

Kontakt

Kontakt os for mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

Ring til os, på telefon 29 29 29 14. Vi gør os altid umage for, at du som kunde får den information og hjælp, som du har brug for.

INFORMATION

Aktiv Rens ApS
CVR: 38780379
3050 Humlebæk
TLF 29 29 29 14
[email protected]

Åbningstider:
Mandag til Fredag 08:30 - 18:30
Lørdag 09:00 - 15:00
Søndag 09:00 - 15:00


R

SERVICEAFTALE

Til både fliser og facader anvender vi imprægnering, som forsegler overfladen og er diffusionsåben. Det er imprægneringen som sikre, at alger og mos ikke kan binde på overfladen. Opretter du en serviceaftale med os, garantere vi, at du fremover ikke skal bekymre dig om alger, flisepest og mos de steder vi har behandlet.

Serviceaftalen finder du ikke til en bedre pris end hos AktivRens, og du slipper for besværet med vedligeholdelsen af dine ydre arealer.

R

FLISERENS PRISER

Aktivrens har med garanti branchens laveste priser. Finder du det billigere andetsteds matcher vi prisen på fliserens. Det kan blive dyrt ikke at vedligeholde sine udearealer. Omvendt er prisen for en algebehandling og fliserens ikke særlig dyrt. Vi oplyser altid den fulde pris inklusiv moms og uden skjulte gebyrer.

Hos os kan du være sikker på, at din regning ikke indeholder overraskelser, og der er fuld gennemsigtighed fra start til slut. Ring eller skriv til os i dag, og få et gratis og uforpligtende tilbud på fliserens, hvor alt er inkluderet i prisen.

R

GRATIS FLISERENS

Går du med tanker om at få renset dine fliser, så tilbyder AktivRens gerne en GRATIS fliserens.

Det indebærer, at vi kommer ud og renser et mindre areal af dine fliser, så du selv kan se, hvor flot resultatet kan blive. Vi har indkøbt specielle maskiner som renser skånsom, men grundigt og det giver et rigtig flot resultat på fliserens.