Handelsbetingelser

Her på siden kan du læse om vores handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for Aktiv Rens ApS

BETALING
Der kan betales på følgende to måder:
• Betaling over netbank eller mobilepay
Kunden modtager en faktura over e-mail eller med post efter hele projektet er afsluttet. Efter modtagelse af faktura har kunden 8 dage til at betale.

• Betaling kontant 

Ønsker kunden at betale kontant betales det fulde beløb, når den første aftalte arbejdsdag for projektet er afsluttet. Det kan eksempelvis være efter rensning af fliser og før imprægneringen. Dette skal være aftalt før projektstart.
AFBESTILLING ELLER ÆNDRING AF DATO Du kan foretage ændringer ved at kontakte os på telefon 29 29 29 14. Kontakt os gerne i god tid.

MANGLENDE INDGANG OG MANGLENDE TILGANG TIL VAND (HUSK AT ÅBNE FOR VANDET)
Kunden skal sørge for at vi har adgang til det ønskede areal, og sørge for at åbne for vandet den dag/tid projektet starter. Det gælder eksempelvis hvis: - Det ikke er muligt at parkere foran huset. - Der er låst ind til haven - Der ikke er åbnet for vandet og vi derved er kørt forgæves -Der er vagthunde, så vi ikke forsvarligt kan gå ind

HAR DU LAVT VANDTRYK ELLER SKAL VI TAGE VAND INDE FRA HUSET
Har du lavt vandtryk er det vigtigt, at du gør os opmærksomme på dette. Har du ingen vandhane udenfor eller er trykket på hanen for lavt, så skal vi tilslutte vores maskineri inde i huset. Typisk under vasken eller badeværelset.

BEHANDLING AF TAG
Ved service og behandling af tag er det vigtigt, at du fjerner krukker med blomster, som står under tagrenden og dækker af inden vi kommer. Da vi giver behandlingen i form af en skum, så kan dette have tendens til at ramme noget beplantning lige op til huset. Det er kundens eget ansvar at dække af. Har kunden ikke noget til at dække eventuel beplantning, så bedes kunden giver os besked, så vi kan have afdækningsplast med. Krukker skal dog stadig flyttes inden vi kommer.

VINDUESPUDSNING
Når vi har renset fliserne skyller vi facaderne med et lavt tryk, for at fjerne eventuel snavs som er kommet pga. rensningen. Sandkorn på vinduer kan ikke skylles ned med vand alene og skal dermed have en vinduespudsning. Kunden sørger selv for at bestille vinduespudsning.

ERSTATNINGSANSVAR / INDSIGELSER
Aktiv Rens ApS er ikke erstatningsansvarlig for følgende:
1. Udskridning af fliser
Fliselægning kan med tiden skride ud i en eller anden grad som, følge af større regnskyl, rødder fra jorden, indkørsel med bil m.m. Rensningen fjerner de fleste typer vækst mellem fliserne og det betyder, at brede fuger vil være tydeligere og man kan se, hvis fliserne har rykket sig. Aktiv Rens ApS kan ikke holdes ansvarlig for udskridning af fliser.

2. Tilstoppet dræn eller kloak
Vi renser ukrudt og mos væk fra fugerne og en del af dette bliver fejet sammen og fjernet. Da vi renser med vand kan det dog ikke undgås at noget af dette vil løbe ned i kloakken eller hvor faldet fra fliserne går. Det er normalt ikke noget problem, men har du/I en kloak eller dræn som nemt tilstoppes, så giv os besked inden vi går i gang med opgaven, så vi kan tage vores forbehold.

3. Flisernes tilstand efter rensning
Fliser har en forskellig porøsitet, som forværres over tid. En almindelig mekanisk rensning bør ikke flække eller slå større flænger af en ellers sund sten, men efter en rensning vil en porøs sten dog lettere kunne genkendes, da den ikke længere er beskidt. Det gælder også hvis nogle af fliserne har været udsat frostsprængninger eller er begyndt at smuldre.


Rensningen foretages med vand. Hvis der er misfarvninger i flisen, som fx rustfarve, olieplamager o. lign. kan Aktiv Rens ApS ikke gøre noget ved det. Disse misfarvninger ligger dybere i flisens overflade og kan ikke renses bort ved almindelig rensning.

4. Flytning af krukker, porcelæn m.m.
Det kan dreje sig om keramikkrukker, der i forvejen har fået frostsprængninger, og derfor ikke tåler at blive flyttet rundt på.

5. Utæt vandhane efter rensning / behandling
Har kunden ikke vandudtag udenfor, så kan vi tage vand inde fra huset. Fx under vasken, i kælderen, bruseren. I disse tilfælde er nogle vandhaner tætnet med en form for pakning. Hvis denne pakning er gammel kan den give en utæthed efterfølgende. Det kan ikke altid ses med det samme, da det kan være minimalt. Dette vil med tiden dryppe og det er derfor vigtigt at kunden selv er opmærksom på at stille en drypbakke under, hvis vandet evt. kan forårsage skade. Hvis hanen viser tegn på utæthed med det samme, hvor vi er på opgaven, så vil vi gerne hjælpe med at tætne den med pakning, men det er på kundens eget ansvar at holde øje med at den er i orden efterfølgende.

6. Indsigelser til opgaven
Det er vigtigt, at når vi kommer og imprægnerer, at hele arealet er færdigrenset. Hvis der derfor er nogen indsigelse til selve rensningen er det vigtigt, at kunden giver besked inden vi efterfølgende imprægnere fliserne. Imprægneringen forsegler nemlig fliserne. Det er derfor påkrævet, at dette gøres senest 48 timer efter rensningen er udført.

7. Servicebehandling af tag/fliser
Når vi algebehandler taget eller fliserne kan der komme noget skum på beplantningen lige ved tagrenden eller op mod huset. Aktiv Rens ApS er ikke ansvarlig for dette. Vi bestræber os på at gøre dette så forsigtigt som muligt, men små vindstød kan i den forkerte stilling tage noget af dette skum som kan ramme beplantningen. Det kan betyde, at der opleves pletter på planterne, som dog vokser ud igen efter nogle uger. Kunden kan bestille en overdækning over beplantningen, men dette skal oplyses inden vi kommer.
Ved behandling af fliser/tag er det vigtigt, at kunden oplyser hvis der er bassin med fisk, da produktet ikke må komme i bassinet. Det er vigtigt at produktet ikke kommer i bassinet. Kunden skal derfor også sørge at afkoble tagrenden, hvis vandet bruges til bassin eller planter efterfølgende.

8. Farveforskel og kalkoptræk under carport
Farveforskel: Fliser som er overdækket, fx under carport, er ikke udsat for syreregn og slides derfor ikke på samme måde som fliserne udenfor. De beholder derfor den pæne, slebne og glatte overflade som de har fra produktion i langt flere år end fliserne der ikke står under overdækning. Fliserne ude foran har derfor altid en mere nobret og slidt overflade som virker mere ru. Nogle, men ikke alle fliser, har en lidt mørkere overflade fra produktion og derfor kan dette ses mere tydeligt efter en rens. Vi kan ikke rense denne overflade væk. Kalkoptræk: Når fliser er helt nye vil der være kalk i betonen. Denne kalk stiger normalt op til overfladen og vaskes bort af regn. Under carport kommer der ikke regn og kun fugt. Derfor vil der i nogle tilfælde være carporte der får noget hvidt optræk som er kalk, som kommer efter rensning, da de her har fået meget vand. Dette har ikke noget med de produkter som påføres fliserne, men skyldes kalken i flisen der kommer op når det får vand. Det kan du selv vande væk med haveslangen.

9. Sort stakit
Efter rensning skylder vi ned. Der vil dog stadig kunne være noget snavs og sandkorn som sætter sig, men det vil gå væk efter nogle regnskyl. På sort stakit er dette mere synligt og efter rengøring vil der stadig kunne ses noget snavs da det kommer meget tydeligt frem på sort. Vi gør vores bedste på at skylde ned, men når vi skylder over og sand/skidt bliver mørkt, så er det meget svært at se hvor der kan mangle noget på det sorte stakit og derfor kan der efterfølgende være lidt som regnen skal skylle af.

10. Valg af sand til fugerne
Når vi har imprægneret fliserne anbefaler Aktiv Rens ApS at fylde fugerne op med sand, gerne Fugesand, som virker ukrudtshæmmende. Hvis du selv gør det, så anbefaler vi Fugesand. Det er det vi bruger, hvis kunden bestiller luksuspakken. Den virker okay og misfarver ikke flisen.

Aktiv Rens Aps fjerner mos, flisepest og grønne alger på flisens overflade og mellem fugerne, men ikke:
• Græs mellem fugerne.
• Sorte lav – Sorte lav sætter sig ned i flisens porer. Vi giver ikke garanti mod disse, men vi kommer langt i form af vores algebehandling som går ind og nedbryder de sorte lav. Sorte lav sætter sig dybere ned i flisens overflade. Det er ikke alle fliser, som er angrebet af sorte lav, men hvis de er, så kræver det en algebehandling, når fliserne er blevet renset. Her skal man dog være lidt mere tålmodig, da processen i forhold til de sorte lav tager længere tid. Sorte lav på tage fjernes i løbet af 6-8 mdr., mens det på fliser typisk tager det 3-6 mdr. Er dine fliser slemt angrebet, kan det indebære endnu en algebehandling året efter.

Travertinflise
Hvide fliser, specielt travertinfliser, er specielt udsat for smuds, som trænger ind i flisen. Overfladen kan dog godt renses og behandles, men Aktiv Rens ApS kan ikke garantere mod smuds, som er gået ned i flisen efterfølgende. Her vil det være en fordel at give en algebehandling og afvente resultatet. Algebehandlingen vil i de fleste tilfælde være nok, men der gives ingen garanti på travertinfliser.

Service aftale med 10 års garanti: Det årlige vedligehold af fliserne vil blive udført Marts/April og Maj måned. Såfremt der ikke er sne på fliserne og dagfrost er væk. Vi ringer før/eller på selve dagen. Træffes du ikke på tlf kører vi forbi og udfører vedligeholdet vi lægger et visitkort, så du kan se vi har udført det årlige vedligehold af jeres fliser. Havemøbler, Krukker og blade har ingen hindring, for at vi kan udføre vores årlige vedligehold af jeres fliser. Der ydes 10 års garanti, mod flisepest og dybdegående algevækst. Garantien gælder ikke på flækkede sten samt porøse, da vi ikke kan forsegle disse enheder. Fravælges det årlige vedligehold frafalder garantien. Ønsker du at fravælge skal vi have skriftlig besked via mail. Mailen sendes til kontakt@aktivrens.dk Inden den 1/2 i det indeværende år ellers opkræves for vedligeholdet det år. Prisen på det årlige vedligehold er aftalt med kunden, der kan forekomme en pristalsstigning på 3% årligt.

Vi kører hovedsageligt kun på Sjælland, Vi udfører opgaver for både erhverv og private. Ring og få et tilbud. 29 29 29 14

R

SERVICEAFTALE MED 10 ÅRS GARANTI

Til både fliser og facader anvender vi imprægnering, som forsegler overfladen og er diffusionsåben. Det er imprægneringen som sikre, at alger og mos ikke kan binde på overfladen. Opretter du en serviceaftale med os, garantere vi, at du fremover ikke skal bekymre dig om alger, flisepest og mos de steder vi har behandlet.

R

FLISERENS PRISER

Det kan blive dyrt ikke at vedligeholde sine udearealer. Omvendt er prisen for en algebehandling og fliserens ikke særlig dyrt. Vi oplyser altid den fulde pris inklusiv moms og uden skjulte gebyrer.

Hos os kan du være sikker på, at din regning ikke indeholder overraskelser, og der er fuld gennemsigtighed fra start til slut. Ring eller skriv til os i dag, og få et gratis og uforpligtende tilbud på fliserens, hvor alt er inkluderet i prisen.

R

GRATIS FLISERENS

Går du med tanker om at få renset dine fliser, så tilbyder AktivRens gerne en GRATIS fliserens.

Det indebærer, at vi kommer ud og renser et mindre areal af dine fliser, så du selv kan se, hvor flot resultatet kan blive. Vi har indkøbt specielle maskiner som renser skånsom, men grundigt og det giver et rigtig flot resultat på fliserens.