Vi dækker hele sjælland

Ring på 29 29 29 14

For en uforpligtede samtale.

FLISERENS

Er du irriteret over, hvordan fliserne og belægningsstenene i din indkørsel, havegang eller på terrassen ser ud? Er de fyldte med flisepest, alger og mos? Så lad Aktiv Rens lave en fliserens for dig, med vores specialudstyr sikrer vi en god fliserens af dine fliser.

Efter en fliserens vil dine fliser fremstå fuldstændig, som da de blev lagt, og selv genstridig flisepest, vil være fjernet. Vi starter altid en fliserens med at rense dine fliser for diverse urenheder med professionel maskinudstyr. Vi kan her effektivt fjerne flisepest, alger, mos og græs imellem fliserne. Efter de er renset i bund, kan vi, hvis du ønsker det, forsegler fliserne med imprægnering. Se mere om vores forskellige tilbud under priser. I Aktiv Rens kan vi tilbyde helt op til 10 års garanti på fliserens, hvis man opretter en serviceaftale, som består af et årligt garantieftersyn.

Med fliserens hos AktivRens får du:
• Fliser som fremstår som nye.
• Det forlænger levetiden af dine fliser.
• Billigere løsning end nye fliser.
• Det hindrer frostsprængninger.

BLIV RINGET OP

Få mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

R

SERVICEAFTALE

Til både fliser og facader anvender vi imprægnering, som forsegler overfladen og er diffusionsåben. Det er imprægneringen som sikre, at alger og mos ikke kan binde på overfladen. Opretter du en serviceaftale med os, garantere vi, at du fremover ikke skal bekymre dig om alger, flisepest og mos de steder vi har behandlet.

Serviceaftalen finder du ikke til en bedre pris end hos AktivRens, og du slipper for besværet med vedligeholdelsen af dine ydre arealer.

R

FLISERENS PRISER

Aktivrens har med garanti branchens laveste priser. Finder du det billigere andetsteds matcher vi prisen på fliserens. Det kan blive dyrt ikke at vedligeholde sine udearealer. Omvendt er prisen for en algebehandling og fliserens ikke særlig dyrt. Vi oplyser altid den fulde pris inklusiv moms og uden skjulte gebyrer.

Hos os kan du være sikker på, at din regning ikke indeholder overraskelser, og der er fuld gennemsigtighed fra start til slut. Ring eller skriv til os i dag, og få et gratis og uforpligtende tilbud på fliserens, hvor alt er inkluderet i prisen.

R

GRATIS FLISERENS

Går du med tanker om at få renset dine fliser, så tilbyder AktivRens gerne en GRATIS fliserens.

Det indebærer, at vi kommer ud og renser et mindre areal af dine fliser, så du selv kan se, hvor flot resultatet kan blive. Vi har indkøbt specielle maskiner som renser skånsom, men grundigt og det giver et rigtig flot resultat på fliserens.