Vi dækker hele sjælland

Ring i dag på tlf 29 29 29 14

Ring på 29 29 29 14

For en uforpligtede samtale.

Fliserens – som at få lagt nye fliser!

Fliserens er løsningen, hvis fliserne i haven eller belægningsstenene i indkørslen er kommet til at se frygtelige ud af alger, mos og flisepest? Men en effektiv fliserens med vores skånsomme og miljøvenlige specialudstyr, kan Aktiv Rens på det nærmeste få det til at se ud, som om du har fået lagt helt nye fliser eller ny belægning.

Derfor skal Aktiv Rens rense dine fliser

• Fjerner grimme belægninger, så fliserne fremstår som nye.
• Forlænger levetiden på fliser og belægningsste
• Forhindrer frostsprængninger og glatte fliser
• Sparer dig for at lægge nye fliser eller ny belægning
• Får naboer og besøgende til tro, at du har fået nye fliser

Er fliserne på terrassen, havegangen eller belægningen i indkørslen blevet grim og skændet af alger og flisepest? Så er det kun en effektiv fliserensning, der kan genskabe flisernes flotte og rene overflade igen!

Aktivrens - Som at få nye fliser

Miljøvenlig renseproces giver dig nye fliser

Efter en fliserens vil dine fliser fremstå fuldstændig, som de så ud, da de blev lagt. Selv genstridige belægninger og flisepest kan vi fjerne med vores miljøvenlige og meget skånsomme udstyr. Før vi går i gang med selve rensningen af fliserne, fjerner vi først alle urenheder og bevoksninger med vores professionelle udstyr. Det tager både flisepest og moset på fliserne, samt eventuelt græs og andet ukrudt mellem fliserne. Dernæst tager fjerner selve fliserensningen effektivt alger og andre vækster og urenheder fra fliserne.

Fasthold det flotte look med imprægnering

Efter fliserensningen fremstår fliser og belægning næsten som nye. Det vil helt sikkert blive bemærket af både besøgende og forbipasserende, der måske ligefrem tror, at du har fået lagt nye fliser. Vil du have det nye flotte look til at vare ved i længere tid, kan vi også forsegle fliser og belægningssten med en særlig imprægnering. Den gør det nemmere for vandet at løbe væk fra fliserne, så de ikke bliver så nemme for algerne få fodfæste på.

Aktivrens - Fasthold det flotte look med imprægnering

Flotte fliser med 10 års garanti

I forlængelse af en fliserensning kan vi tilbyde helt op til 10 års garanti på effekten. Det kræver dog, at du opretter en serviceaftale. Så kommer vi forbi en gang hvert år, og giver dine fliser et garantieftersyn. Derved er du sikret flotte fliser i 10 år. Samtidig undgår du frostsprængninger og glatte fliser, fordi algerne ikke får mulighed for at fæstne sig på fliserne.

Aktivrens - Flotte fliser med 10 års garanti

Derfor opstår der alger på dine fliser

Over tid kan det ikke undgås at fliser og belægningssten bliver påvirket at vejret og det omkringliggende miljø. Faktisk begynder algerne at sætte sig på dem, lige så snart fliserne er lagt. De mikroskopiske algesporer bliver ført med vinden fra andre områder, hvor der vokser alger. Det kan ligge langt væk. For algesporerne er så lette, at de kan transporteres langt omkring selv med en svag brise. Der hvor de lander, vil de forsøge at fæste sig og begynde at vokse. Værst er det på de steder, hvor dele af f.eks. terrassen, havegangen eller indkørslen ligger i skygge. Her har fugten sværere ved at fordampe. Fugt – og skygge – giver den perfekte grobund for alger. I skyggen fra f.eks. bygninger, store træer eller mod nord, breder algerne sig hurtigt. I første omgang ses de som en tynd, pletvis grøn, sort eller grålig belægning, der langsomt men sikkert vokser sig større. Gør du ikke noget, udvikler algerne sig med tiden til store, langhårede bevoksninger. De gør ikke alene fliserne grimme at se på. De gør dem også utroligt glatte – specielt i regnvejr. Samtidig skaber algerne den perfekte grobund for større vækster – som f.eks. mos – på dine fliser. Det gør fliser og belægningssten endnu grimmere at se på.

Alger øger risikoen for skæve fliser og frostsprængninger

Algevæksten skal ikke være særlig tyk, før den begynder at holde på fugten. Det accelererer algevæksten yderligere. Samtidig vil algerne og rødderne fra eventuelt større vækster, der gror i algerne, trænge ned i underlaget gennem revnerne i fliserne. Det åbner op for, at grus og sand under fliserne kan blive påvirket af det indtrængende vand. Derved risikerer du, at flisespidserne begynder at stikke op, fordi fliserne begynder at synke ned i underlaget. Det gør det nemmere at snuble, når du går på fliserne – samtidig med at algebelægningen gør dem glatte. Endnu være er det, at fugten om vinteren kan fryse op. Derved udvider vandet sig. Det kan få fliserne til at revne – specielt hvis der allerede er opstået mikroskopiske revner i dem på grund af andre skader. Så alt i alt kan algebelægningen effektivt afkorte levetiden på dine fliser. Det betyder, at du skal skifte fliserne ud meget tidligere, end du havde regnet med.

Tager dine planter skade af algerens?

Når du står og kigger på dine algebefængte fliser, kan det være svært at forestille sig, at vi kan rense dem, uden at bruge nogle meget skrappe og farlige kemikalier. For prøver du at fjerne algebelægningen med f.eks. et ukrudtsbrænder, en skovl eller et hakkejern, opdager du hurtigt, at du ikke kan få den helt af. Der bliver ved med at sidde et tyndt lag, du er nødt til at skure af med en stålbørste. Men selv efter sådan en behandling, går der ikke længe, før algerne begynder at gro igen. Så derfor må vi da bruge noget, der dræber algerne, når vi renser fliserne. Derfor er der mange, der er bange for, hvorvidt deres omkringstående blomster og buske, samt græsplænen op til fliserne tager skade af en algerensning. Det behøver du ikke være. For vi anvender en særdeles miljøvenlig renseproces, hvor vi hovedsageligt anvender rent vand. Kun ved desinficering og imprægnering anvendes kemiske væsker, der ikke kan skade den omkringvoksende beplantning.

Få renset og imprægneret dine fliser nu

Har du problemer med flisepest, algebelægninger eller andre vækster på dine fliser, skal du handle med det samme. For jo længere du venter med at få renset dine fliser, jo større varig skade opstår der. Fliserensning koster meget mindre end du tror – og kan spare dig for mange penge. Kontakt os allerede i dag! Enten ved hjælp af kontaktformularen her på siden, ved at sende en mail til kontakt@aktivrens.dk eller ved at ringe til tlf.: 29 29 29 14.

Aktivrens - Miljøvenlig renseproces giver dig nye fliser Aktivrens - Miljøvenlig renseproces giver dig nye fliser Aktivrens - Miljøvenlig renseproces giver dig nye fliser Aktivrens - Miljøvenlig renseproces giver dig nye fliser Aktivrens - Miljøvenlig renseproces giver dig nye fliser
Aktiv rens fliserens Aktivrens før virense fliser Aktiv rens efter flise rens Aktiv rens algebehandling Aktivrens -imprægnering af fliser Aktiv rens før og efter

BLIV RINGET OP

Få mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

R

SERVICEAFTALE MED 10 ÅRS GARANTI

Til både fliser og facader anvender vi imprægnering, som forsegler overfladen og er diffusionsåben. Det er imprægneringen som sikre, at alger og mos ikke kan binde på overfladen. Opretter du en serviceaftale med os, garantere vi, at du fremover ikke skal bekymre dig om alger, flisepest og mos de steder vi har behandlet.

R

FLISERENS PRISER

Det kan blive dyrt ikke at vedligeholde sine udearealer. Omvendt er prisen for en algebehandling og fliserens ikke særlig dyrt. Vi oplyser altid den fulde pris inklusiv moms og uden skjulte gebyrer.

Hos os kan du være sikker på, at din regning ikke indeholder overraskelser, og der er fuld gennemsigtighed fra start til slut. Ring eller skriv til os i dag, og få et gratis og uforpligtende tilbud på fliserens, hvor alt er inkluderet i prisen.

R

GRATIS FLISERENS

Går du med tanker om at få renset dine fliser, så tilbyder AktivRens gerne en GRATIS fliserens.

Det indebærer, at vi kommer ud og renser et mindre areal af dine fliser, så du selv kan se, hvor flot resultatet kan blive. Vi har indkøbt specielle maskiner som renser skånsom, men grundigt og det giver et rigtig flot resultat på fliserens.