Vi dækker hele sjælland

Ring i dag på tlf 29 29 29 14

Ring på 29 29 29 14

For en uforpligtede samtale.

Facaderens frisker huset op

Ring i dag på tlf 29 29 29 14

Med en gang facaderens får du en flot facade, der er fri for alger, mos og andre urenheder. Samtidig forlænger du facadens levetid. Skal facaden renses? Så kontakt Aktiv Rens allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste, at få os til at rense din boligs facade med vores miljøvenlige specialudstyr.


Derfor skal du lade Aktiv Rens rense facaden på din bolig. Vi står for følgende:


• Fjerner grimme belægninger, så fliserne fremstår som nye.
• Forlænger levetiden på fliser og belægningsste
• Forhindrer frostsprængninger og glatte fliser
• Sparer dig for at lægge nye fliser eller ny belægning
• Får naboer og besøgende til tro, at du har fået nye fliser

Facaden er næst efter taget den mest synlige del af din bolig. Hvor pæn og velholdt den er, har stor betydning for, hvordan andre bedømmer dit hus – også dem som bestemmer din ejendomsvurdering. Så på mange måder er facaden det første indtryk, folk får af jeres bolig. Det sætter deres forventninger til, hvad der venter dem indendørs, samt hvilken slags familie i er, og hvor godt I passer på jeres ting. Så facaden er på mange måde jeres ”udstillingsvindue” til omgivelserne. Jo pænere den er, jo bedre et indtryk får folk af dig, din familie og din livsstil.


Facaden skal stå for meget


Samtidig er facaden også den del af boligen, der er næstmest udsat for påvirkninger fra vejr og miljø. Det kan ikke undgå at sætte sit spor på facaden over tid. Størst indvirkning har de miljømæssige påvirkninger i det lange løb. Således bliver facaden bombarderet af mikroskopiske algesporer, fra det øjeblik den påbegyndes. De sætter sig på overfladen, og begynder at vokse, hvis de rigtige forhold er tilstede. Bedst er det, de steder hvor dele af facaden står i skygge fra omkringværende bevoksninger og bygninger. Disse forhold gør sig især gældende på hele nordsiden af huset. Her kommer der sjældent særlig meget sollys, undtagen om sommeren.

På disse skyggefulde dele af facaden har fugten sværere ved at fordampe. Fugt giver algesporerne næring, og snart kan du se en sort, hvid eller grønlig misfarvning på facaden, der hvor den står i skygge. Får algerne lov at vokse, tiltrækker det flere urenheder og vækster som f.eks. mos. Over tid vil algebelægningen vokse sig så stor, at den holder på fugtigheden. Det øger risikoen for frostsprængninger af både fuger, mursten og puds. Det giver nogle grimt udseende afskalninger eller revner i facaden og kritiske kommentarer i tilstandsrapporten. Samtidig vil snavs, skidt og andet, der enten bliver blæst ind på, eller bliver påført facaden via regnvandet, med tiden få facaden til at tage sig grimmere ud. I værste fald vil det sætte sig som en tynd hinde over hele eller dele af facaden. Det gør den mere grålig og mat – eller giver store, tydelige skjolder, der skæmmer helhedsindtrykket.


Miljøvenlig rensning af facaden


Er facaden først blevet skændet af alger og snavs, er det svært at komme af med det igen, uden at skade facaden. Forsøger du dig selv, kan du nemt komme til at slå puds af på en oppudset facade, eller skade mursten eller fugerne mellem dem på en facade der ikke er pudset. Vælger du i stedet Aktiv Rens til at rense facaden på dit hus, får du en skånsom og effektiv rengøring af facaden, der ikke skader den. Ved facaderensningen fjernes algebelægningen først mekanisk. Derefter desinficeres facaden, så eventuelle tilbageværende algesporer dræbes.


Forlæng effekten med imprægnering af facaden


Efter endt facaderensning vil din bolig fremstå næsten helt som den så ud, da den var ny. Vil du forlænge effekten af facaderensningen, bør du efterfølgende lade os imprægnere facaden Derved bliver facaden glattere, så vandet bedre kan løbe fra – ganske som du kender det fra den imprægnering, du kan give dine ruder på bilen efter vask. Det betyder, at der bliver mindre fugt tilbage på facaden, der skal fordampe. Det forringer levevilkårene for algerne og gør det sværere for dem at få fodfæste på facaden igen. Imprægneringen er diffusionsåben, så fugten fra husets murværk fortsat kan komme ud. Derved kan huset fortsat ånde, så der ikke opstår problemer med råd, svamp og dårligt indeklima.


En facaderensning kan ses på ejendomsvurderingen


Efter en facaderensning fremstår din bolig meget yngre og meget mere velholdt, end den gjorde før facaderensningen. Det kan ikke undgå at give positive og rosende kommentarer fra alle dem, der kommer og besøger jer. Samtidig kan du se frem til en klækkelig stigning i ejendomsvurderingen. For med mindre du klager over vurderingen, foretages en eventuel besigtigelse af din bolig udefra, når vurderingsfolkene skal vurdere den. Det betyder samtidig, at en facaderensning er en god investering, hvis du skal sælge huset. For som allerede nævnt, er facaden og taget det første interesserede købere ser, når de kommer for at besigtige din bolig. Er de to ting i orden, ser de meget mere positivt på det, der venter dem, når de kommer indenfor. Skal du ikke sælge huset? Så kan du glæde dig over den nye, flotte facade hver dag – og med en efterfølgende imprægnering kan du glæde dig over den endnu flere år fremover. Så uanset hvad, er en facaderensning altid en gevinst og god investering for dig.


Lad Aktiv Rens stå for din facaderensning


Det er ikke ligegyldig, hvem du sætter til at rense din facade. Vælger du Aktiv Rens får du et erfarent hold, der har stor praktisk erfaring med rensning af alle former for facader. Så kontakt os nu ved hjælp af kontaktformularen her på siden, ved at sende en mail til kontakt@aktivrens.dk eller ved at ringe til tlf.: 29 29 29 14. Så kan vi aftale tid til, hvornår vi skal komme ud og tilse din facade. Så kan vi give dig en klar ide om, hvad der helt nøjagtigt skal til, for at få din facade til at se ud næsten som ny igen. Samtidig kan vi udføre en lille test, der viser dig, hvordan slutresultatet kommer til at se ud, samt give dig et uforpligtende tilbud på at få hele facaden renset.

BLIV RINGET OP

Få mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

R

SERVICEAFTALE MED 10 ÅRS GARANTI

Til både fliser og facader anvender vi imprægnering, som forsegler overfladen og er diffusionsåben. Det er imprægneringen som sikre, at alger og mos ikke kan binde på overfladen. Opretter du en serviceaftale med os, garantere vi, at du fremover ikke skal bekymre dig om alger, flisepest og mos de steder vi har behandlet.

R

FLISERENS PRISER

Det kan blive dyrt ikke at vedligeholde sine udearealer. Omvendt er prisen for en algebehandling og fliserens ikke særlig dyrt. Vi oplyser altid den fulde pris inklusiv moms og uden skjulte gebyrer.

Hos os kan du være sikker på, at din regning ikke indeholder overraskelser, og der er fuld gennemsigtighed fra start til slut. Ring eller skriv til os i dag, og få et gratis og uforpligtende tilbud på fliserens, hvor alt er inkluderet i prisen.

R

GRATIS FLISERENS

Går du med tanker om at få renset dine fliser, så tilbyder AktivRens gerne en GRATIS fliserens.

Det indebærer, at vi kommer ud og renser et mindre areal af dine fliser, så du selv kan se, hvor flot resultatet kan blive. Vi har indkøbt specielle maskiner som renser skånsom, men grundigt og det giver et rigtig flot resultat på fliserens.