Vi dækker hele sjælland

Ring på 29 29 29 14

For en uforpligtede samtale.

RENSNING AF FACADEN

En facaderens frisker facaden op. Alger og mos på facader er et meget hyppigt forekommende fænomen på rigtig mange huse, specielt facader mod nord. Mos, alger og snavs giver ofte facaden et trist udseende, og sætter sit præg på det indtryk huset giver. Vores professionelle facaderens fjerner algebelægningen på facaden og efterlader facaden som ny. Vi anbefaler en efterfølgende imprægnering af facaden efter afrensning. Det giver en diffusionsåben overflade med en vandperlende effekt, hvilket gør at alger og snavs ikke fæstner sig så let til overfladen igen – en god langsigtet investering. Få tilbud på professionel facaderens. Når vi er ude at tilse din facade kan vi give dig en klar ide om, hvad der skal til, for at få din facade til at se ud som ny. Vi kan afrense alle slags overflader og udfører altid en test for, at afstemme fælles forventninger til slutresultatet.

Ring på 29 29 29 14

BLIV RINGET OP

Få mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

R

SERVICEAFTALE

Til både fliser og facader anvender vi imprægnering, som forsegler overfladen og er diffusionsåben. Det er imprægneringen som sikre, at alger og mos ikke kan binde på overfladen. Opretter du en serviceaftale med os, garantere vi, at du fremover ikke skal bekymre dig om alger, flisepest og mos de steder vi har behandlet.

Serviceaftalen finder du ikke til en bedre pris end hos AktivRens, og du slipper for besværet med vedligeholdelsen af dine ydre arealer.

R

FLISERENS PRISER

Aktivrens har med garanti branchens laveste priser. Finder du det billigere andetsteds matcher vi prisen på fliserens. Det kan blive dyrt ikke at vedligeholde sine udearealer. Omvendt er prisen for en algebehandling og fliserens ikke særlig dyrt. Vi oplyser altid den fulde pris inklusiv moms og uden skjulte gebyrer.

Hos os kan du være sikker på, at din regning ikke indeholder overraskelser, og der er fuld gennemsigtighed fra start til slut. Ring eller skriv til os i dag, og få et gratis og uforpligtende tilbud på fliserens, hvor alt er inkluderet i prisen.

R

GRATIS FLISERENS

Går du med tanker om at få renset dine fliser, så tilbyder AktivRens gerne en GRATIS fliserens.

Det indebærer, at vi kommer ud og renser et mindre areal af dine fliser, så du selv kan se, hvor flot resultatet kan blive. Vi har indkøbt specielle maskiner som renser skånsom, men grundigt og det giver et rigtig flot resultat på fliserens.