Vi dækker hele sjælland

Ring på 29 29 29 14

For en uforpligtede samtale.

ALGEBEHANDLING AF DIT TAG

Alger og mos er skadeligt for dit tag, og det kan betyde store økonomiske udgifter, hvis man ikke vedligeholder sit tag.

Algerne fungerer nemlig som en svamp, der tiltrækker fugt og på sigt kan det give frostsprængninger eller utætheder i taget. En billig løsning er at give dit tag en algebehandling 1-2 gange om året. Hos Aktivrens foregår en algebehandling på den måde, at vi sprøjter en bestemt væske på taget. Algefjerneren nedbryder sporer og mikroorganismer, så du igen får en flot og sundt tag. Det er ikke muligt at give en nøjagtig tidshorisont for, hvornår en algebehandling virker. Det afhænger nemlig i høj grad af, hvilken stand dit tag er i inden algebehandlingen. Men afhængig af tagets beskaffenhed, kan det tage mellem 3-6 måneder inden den fulde effekt opnås. 29 29 29 14

BLIV RINGET OP

Få mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

R

SERVICEAFTALE

Til både fliser og facader anvender vi imprægnering, som forsegler overfladen og er diffusionsåben. Det er imprægneringen som sikre, at alger og mos ikke kan binde på overfladen. Opretter du en serviceaftale med os, garantere vi, at du fremover ikke skal bekymre dig om alger, flisepest og mos de steder vi har behandlet.

Serviceaftalen finder du ikke til en bedre pris end hos AktivRens, og du slipper for besværet med vedligeholdelsen af dine ydre arealer.

R

FLISERENS PRISER

Aktivrens har med garanti branchens laveste priser. Finder du det billigere andetsteds matcher vi prisen på fliserens. Det kan blive dyrt ikke at vedligeholde sine udearealer. Omvendt er prisen for en algebehandling og fliserens ikke særlig dyrt. Vi oplyser altid den fulde pris inklusiv moms og uden skjulte gebyrer.

Hos os kan du være sikker på, at din regning ikke indeholder overraskelser, og der er fuld gennemsigtighed fra start til slut. Ring eller skriv til os i dag, og få et gratis og uforpligtende tilbud på fliserens, hvor alt er inkluderet i prisen.

R

GRATIS FLISERENS

Går du med tanker om at få renset dine fliser, så tilbyder AktivRens gerne en GRATIS fliserens.

Det indebærer, at vi kommer ud og renser et mindre areal af dine fliser, så du selv kan se, hvor flot resultatet kan blive. Vi har indkøbt specielle maskiner som renser skånsom, men grundigt og det giver et rigtig flot resultat på fliserens.