Vi dækker hele sjælland

Ring i dag på tlf 29 29 29 14

Ring på 29 29 29 14

For en uforpligtede samtale.

Algebehandling af terrasser, flisearealer og facader

En algebehandling er den effektive kur mod en af naturens største udfordringer for din træterrasse, dine flisearealer eller facaden på dit hus. Algerne begynder nemlig at skænde alle udendørs overflader af naturmaterialer, så snart de er anlagt. Gør du ikke noget ved problemet, bliver både terrasse, fliser og facade grimme at se på og får forkortet levetiden væsentligt. Kontakter du AktivRens.dk, kan du få algebelægningen fjernet hurtigt og effektiv – og meget billigere end du tror!

Lige så snart du har lagt det første bræt, den første flise eller lagt den første sten, kommer de mikroskopiske algesporer flyvende gennem luften og sætter sig på dem. Det er små, encellede planter, der gror bedst under fugtige og skyggefulde forhold. Så der hvor der er skygge på f.eks. træterrassen eller fliserne, går der ikke længe, før du kan se en tydelig misfarvning fra algerne. Lader du være med at gøre noget, vokser algerne sig til en mere langhåret, klæbrig og i regnvejr glat belægning. Den ikke alene skænder, men gør også træterrasse og flisearealer farlige at gå på.


Derfor skal du få renset fliserne for alger


Over tid gør algerne det endnu farligere at færdes på især flisearealerne. For får algerne lov til at sidde, holder de på fugten og gør det nemmere for den at trænge ned mellem og under fliserne. Samtidig vokser algebelægningen sig hurtigt så stor, at andre planter begynder at slå rod. Derved flytter mos, lav og ukrudt ind på dine fliser. Den ekstra fugt og vand får samtidig grusset under fliserne til at falde sammen og flytte sig. Derved øges risikoen for, at fliserne kommer til at ligge mere ujævnt, så flisespidser eller kanter begynder at stikke op. Det gør det sværere at få borde og stole til at stå jævnt på fliserne, ligesom du nemt kommer til at snuble over de kanter og hjørner, der stikker op.


Algebehandling af flisearealer


Du kan godt selv forsøge gøre noget ved algeproblemet på dine fliser. Men ligegyldigt om du bruger en skovl til at skabe algerne væk, eller forsøger at skure og vaske algerne væk med en højtryksrenser, går der sjældent lang tid, før du kan begynde at se algerne igen. For dels fortsætter algeangrebet, og dels har du ikke de samme muligheder for effektivt at fjerne algerne fra flisebelægningen, som vi har, når vi kommer ud og foretager en algebehandling af flisearealet. Vi renser først fliserne af for alger og andre vækster med vores særlige fliserenser. Derefter desinficerer vi fliserne, så eventuelle rester efter algebelægningen og algesporer bliver slået ihjel.


Imprægnering efter algebehandling


Derefter har vi efterfølgende mulighed for at imprægnere fliserne, så de bliver vandafvisende og hurtigere tørrer op efter både morgendug og regnvejr. Det er en nanoteknologisk løsning i stil med den, du kender fra bilens forrude. Imprægneringen fjerner effektivt den næringsgivende fugt fra flisearealet, så algerne får sværere ved at få fodfæste. Også selv om området ligger i skygge. Så ved at tilkøbe en imprægnering af fliserne efter algebehandlingen, går der meget længere tid, før du atter får problemer med alger. Tilkøber du vores serviceaftale efter fliserens med årlige algetjek af dit fliseareal, giver vi helt op til 10 års garanti på algebehandlingen.


Algebehandling af træterrasser


Tilsvarende kan algebelægninger på din træterrasse gøre terrassen grim at se på. Samtidig holder algerne på fugten, så brædderne på terrassen hurtigere begynder at rådne. Det forkorter levetiden for din træterrasse med mange år. Så ligesom med flisearealerne, bør du få foretaget en algebehandling af din træterrasse, så snart du opdager synlige aflejringer med alger. Her starter vi ligesom med fliserne med at fjerne algebelægningen fra træterrassen, før vi giver terrassen en desinficerende algebehandling. Herefter kan vi også imprægnere træterrassen, så vandet nemmere kan løbe væk, hurtigere fordamper og får sværere ved at trænge ned i træet. Det ikke alene gør det sværere for algerne at få fodfæste på din træterrasse. Det beskytter også træet effektivt mod fugt, så terrassen holder længere.


Algebehandling af facaden


Lige som træterrassen og flisearealerne er facaden udsat for et massivt bombardement af algesporer. Det er især slemt på nordsiden af facaden, fordi den aldrig for direkte sollys. Tilsvarende vil alle de steder på facaden, der ligger i skygge fra træer, nabobygninger eller andre skyggegivende konstruktioner og bevoksninger, være ekstra udsat for algeangreb. Det er de områder af både facade, terrasse og flisearealer også, der får direkte sollys i løbet af dagen. Men her udvikler algerne sig ikke særlig meget i sommerperioden, ligesom algevæksten oftest slås tilbage om sommeren. Men i forårs- og efterårsperiode vil algerne gro med næsten samme hastighed og styrke som på resten af facaden. Det er derfor, at du altid skal få renset hele facaden, træterrassen eller flisearealet, når du får foretaget en algebehandling. Ellers breder algerne sig hurtigt fra de ubehandlede områder, fordi der er bedre vækstbetingelser for algerne på de områder, du har fået behandlet – især hvis du ikke har fået imprægneret området efter algebehandlingen. Ligesom på de øvrige arealer foretager vi først en afrensning af facaden, når vi skal algebehandle den. I forbindelse med behandlingen kan eventuelt løstsiddende puds og fuger falde af. De skal efterfølgende genskabes, inden vi foretager afsluttende algebehandling og eventuelt algeimprægnering af facaden. Imprægneringen har den positive bieffekt, at facadens puds og fuger ikke optager vand nær så nemt, på grund af imprægneringens vandafvisende effekt. Det øger facadens levetid – og holder den fri for alger.


Algebehandling af tage


Ligesom terrasser, flisearealer og facader er taget et udsat område på din bolig. Får algerne først fodfæste, kan de afkorte levetiden for dit tag og din tagkonstruktion med mange år. Derfor giver det også god mening at få renset taget for alger. Denne form for algebehandlinger tilbyder vi desværre ikke pt. hos Aktiv Rens. Men kontakt os gerne om algebehandling af taget. Så henviser vi dig til nogle af branchens bedste eksperter i netop algerens af tage.


Bestil algebehandling hos Aktiv Rens


Men skal du have foretaget en effektiv algebehandling og eventuelt efterfølgende imprægnering mod algeangreb på din facade, træterrasse eller flisearealer, kan vi tilbyde dig en af markedets mest effektive algebehandlinger til en pris, der er meget lavere, end du regner med. Så kontakt os allerede i dag. Du kan enten bruge kontaktformularen her på siden, sende os en mail på kontakt@aktivrens.dk eller ringe til os på tlf.: 29 29 29 14. Så finder vi tid til, hvornår vi skal komme forbi og give dig et gratis og absolut uforpligtende tilbud på algebehandling. Ved samme lejlighed kan vi give en prøvebehandling af et mindre areal, så du kan se, hvor flot facaden, terrassen eller fliserne bliver efter endt behandling. Så er du ikke i tvivl om, hvorfor du skal vælge os til din algebehandling.

BLIV RINGET OP

Få mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

R

SERVICEAFTALE MED 10 ÅRS GARANTI

Til både fliser og facader anvender vi imprægnering, som forsegler overfladen og er diffusionsåben. Det er imprægneringen som sikre, at alger og mos ikke kan binde på overfladen. Opretter du en serviceaftale med os, garantere vi, at du fremover ikke skal bekymre dig om alger, flisepest og mos de steder vi har behandlet.

R

FLISERENS PRISER

Det kan blive dyrt ikke at vedligeholde sine udearealer. Omvendt er prisen for en algebehandling og fliserens ikke særlig dyrt. Vi oplyser altid den fulde pris inklusiv moms og uden skjulte gebyrer.

Hos os kan du være sikker på, at din regning ikke indeholder overraskelser, og der er fuld gennemsigtighed fra start til slut. Ring eller skriv til os i dag, og få et gratis og uforpligtende tilbud på fliserens, hvor alt er inkluderet i prisen.

R

GRATIS FLISERENS

Går du med tanker om at få renset dine fliser, så tilbyder AktivRens gerne en GRATIS fliserens.

Det indebærer, at vi kommer ud og renser et mindre areal af dine fliser, så du selv kan se, hvor flot resultatet kan blive. Vi har indkøbt specielle maskiner som renser skånsom, men grundigt og det giver et rigtig flot resultat på fliserens.